Факт е, че изборът на дестинации за пътуване не е

...
Факт е, че изборът на дестинации за пътуване не е
Коментари Харесай

А сега накъде? Четири почивки през февруари с директни полети

Факт е, че изборът на дестинации за пътешестване не е изключително огромен сега, само че в случай че имате потребност да промените ситуацията (и климата), разновидности има - освен това все места с плажове, палми и красиви залези над морето.

Бягството от зимата може да е просто и бързо даже и в сегашната конюнктура - без прекачване по разнообразни летища по света и без комплицирани визови процедури.

Вижте кои са едни от най-топлите и леснодостъпни места, до които можете да пътувате сега с пряк полет от България.

Доминикана

 Снимка: iStock by Getty Images

За първа година феновете на карибското море могат да стигнат до плажовете на Доминиканската република, без да се постанова да трансферират полети и да чакат с часове по летищата. Тази зима всеки четвъртък до 11 март 2021 година има пряк чартър от София до Рая... т.е. до Пунта Кана.

Доминикана е за тези, които обичат да честват, да танцуват салса и бачата и да се любуват на живота. Екзотичната страна ви чака с белите си плажове, отлични условия за всевъзможни водни спортове - от гмуркане в сини дупки до кайтсърфинг, както и с едни от най-хубавите марки, които ще откриете на Карибите.

Занзибар

 Снимка: iStock by Getty Images

Занзибар се трансформира в обичана дестинация на хиляди българи, които откриха слънчевия остров през последните няколко години. Финият пясък, кристалното море и постоянно усмихнатите локални, които непрекъснато ви поздравяват с " Джамбо! ", ще запазят особено място за Занзибар в сърцето ви.

Островът е полуавтономна част на Танзания, среща се напълно покрай крайбрежията на Африка и чудесно е оползотворил неземно красивото си крайбрежие. Много от екзотичните комплекси със личен плаж имат алтернатива за настаняване както в стаи, по този начин и в уединени плажни вили.

Рифовете на Занзибар са като аквариум с пъстри рибки, а феновете напразно в платната могат да практикуват кайтсърфинг. Някои компании оферират и композиция от сафари в Танзания (една от най-хубавите африкански страни за първо сафари) и отмора в Занзибар.

Дубай

 Снимка: iStock by Getty Images

Думата " невероятно " не съществува в Дубай - емирството, като че ли излязло от вълшебната лампа на Аладин. Всичко, което можете да си визиите, евентуално към този момент го има там -, най-високите здания в света, първокласни плавания с яхти, полети с хеликоптер над пустинята...

Независимо дали ще разглеждате, ще тръгнете на лов за находки по моловете или ще опознавате пустинята и бедуините, арабското емирство е чудесна посока за събиране на слънце през февруари, до която можете да стигнете с пряк полет от България.

.

Малдиви

 Снимка: iStock by Getty Images

Малдивите са едно от най-красивите места на света, където спазването на отдалеченост е толкоз елементарно. Много от комплексите на архипелага се намират на лични острови, а пред очите ви се простира единствено безкрайното синьо на морето.

Запалените по гмуркането ще се нагледат на подводни хубости, а тишината се нарушава единствено от плясъка на вълните. Тук е място за изключване от света, за презареждане на батериите и за отмора в цялостния смисъл на думата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР