Факт е, че днешно време има доста странни неща, които

...
Факт е, че днешно време има доста странни неща, които
Коментари Харесай

Корекциите, които Александра Петканова е правила по тялото си

Факт е, че днешно време има много странни неща, които по-възрастните не схващат. Но пък на нас ни харесва, че от ден на ден известни персони приказват намерено за персонални неща. Нещо, което преди 20 години да вземем за пример не е било тъкмо по този начин.
 Диляна Попова, Николета Лозанова, Александра Петканова, Single Step и BeHuman(e) - благотворителният календар, в който вземат участие
Кой съблече Диляна Попова, Николета Лозанова и Александра Петканова

Голота с идея и обръщение

Любимото ни секси мамче Александра Петканова също не се свени да споделя персонални неща, като най-често го прави или посредством профила си в Instagram, или посредством канала в YouTube.

Именно едно от последните видеа в канала на Александра и Даниел Петканови е отдадено на много персонални неща. В него моделът взема решение да каже какви тъкмо корекции е правила по тялото си, по кое време, къде и за какво.

Като цяло все информация и то в елементи, която може да бъде потребна най-много на дами, които също обмислят дали да не трансформират нещо в себе си.
 Александра Петканова и новите секси фотоси на модела
Нова доза съблазън от Александра Петканова

Мигаме на парцали

От видеото излиза наяве, че Алекс има импланти в гърдите (но това към този момент го знаехме), сложени през 2016 година Честна е, че се е решила на тази стъпка най-много поради работата си, тъй като преди този момент гърдите ѝ са били дребни. А и постоянно е желала една естетическа изисканост.

От 2017 година досега пък е решила да стартира да инжектира филър в устните си, с цел да станат по плътни. През 2019 година още веднъж посредством филъри, само че по-различни, е оформила челюстта си.
 Семейство Петканови, Jeep Wrangler и ще се добият ли с нова кола
Когато на Даниел Петканов му се желае, само че Александра не дава

Семейният съвет взема решение най-мъдро

Във видеото Александра Петканова разяснява в действителност доста неща към корекциите и за какво се е решила на тях. Казва също по този начин, че не е правила интервенции на носа си, макар че го е обмисляла.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР