Факт е, че БСП и ГЕРБ имат връзка с мафията,

...
Факт е, че БСП и ГЕРБ имат връзка с мафията,
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ имат връзка с мафията, което пречи на икономиката, обяви Софиянски

Факт е, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ имат връзка с мафията, актуалното ръководство не може да сътвори удобна среда за икономическо развиване.

Тази позиция изрази някогашният длъжностен министър председател и кмет на София Стефан Софиянски пред bTV.

Според него казусът с КТБ е доказателство за обвързаността с мафията.

" Две държавни управления - на Станишев и на Борисов, наливаха пари в КТБ, тъй че тя да се разрасне до степен, до която стана рискова. И по-късно се схванаха и я банкрутираха - това естествена среда ли е? Сега търсим Цветан Василев, който е на 400 км в Белград, само че се хвалим, че сме заловили Митьо Очите. Като е толкоз рисков какво прави толкоз години на независимост ", пита Софиянски.

Бившият столичен кмет счита, че мненията на премиера Борисов във връзка с финансовата политика на страната са популистки, защото през последните години външният дълг на страната ни се е нараснал двойно.

" Безспорно той е невисок на фона на останалите европейски страни, само че казусът е, че тези пари изчезват, без да се вложат в съответен стопански напредък ", посочи той.

Софиянски означи, че Брюксел избира да забави присъединението ни към еврозоната, което би било потребно и за българското общество.

Със 170 евро пенсия кой ще те одобри в еврозоната, разяснява той. /btv.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР