Факт е, че българският народ е болен и беден. Човек

...
Факт е, че българският народ е болен и беден. Човек
Коментари Харесай

Българският пациент е болен и беден

Факт е, че българският народ е болен и безпаричен. Човек би трябвало да може да се лекува качествено със своя избор на всички места. Това сподели пред Българска национална телевизия доктор Емануил Найденов, неврохирург в МБАЛ " Св. Иван Рилски ".
Сега COVID-19 ни напомня какъв брой значим е човешкият живот, останалите ни проблеми се оказаха дребни, счита доктор Найденов.
Обществото осъзна какъв брой значимо нещо е неговото здраве. Това е част от неговата сигурност. Здравният служащ е индивидът, който му оказва помощ и той го оцени. Нямаме потребност от овации, имаме потребност да работим. Благодаря, разяснява още доктор Емануил Найденов.
Ако беше по-тежка епидемията, щяхме да забележим огромната разлика сред гръбнакът на системата – държавните лечебни заведения, и почиващите на гърба им частни лечебни заведения. Какво значи печелившо инфекциозно заведение? Светът не чака, промяната би трябвало да стартира. Какво значи да изчакаме епидемията да свърши, разяснява той думите на здравния министър Кирил Ананиев, съгласно който, има потребност от такива, само че не в обстановката на пандемия.
Неврoхирургът чака увеличение на смъртността в България поради забавеното лекуване на други заболявания отвън COVID-19.
Неврохирург: Имаше нервност, пациентите бяха подплашени деца
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР