Факт е, че 46-тото НС не успя да свърши най-важното

...
Факт е, че 46-тото НС не успя да свърши най-важното
Коментари Харесай

Халил Летифов: 46-тото НС не успя да свърши най-важното нещо

Факт е, че 46-тото Народно събрание не съумя да свърши най-важното нещо - да излъчи свое болшинство, респективно и държавно управление, което е следващия неуспех поради и 45-тото Народно събрание. Това разяснява пред Българска национална телевизия Халил Летифов, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи.

Според него, има две неща от които би трябвало да си изведем поучения:

Първото е разграничителните линии, които се чертаят от всички институции и политическите партии, и които не водят до нищо положително - неспособност за сформиране на държавно управление, за ясни цели и неспособност да се възвърне разговора. Другото е актуализацията на бюджета, с която по предложение на Движение за права и свободи бяха признати добавки по 120 лева до края на годината за всички пенсионери, актуализация и увеличение на пенсиите от 25 декември, добави Летифов.

Той е безапелационен, че Движение за права и свободи не взе участие в чертаене на разграничителни линии, които са в ущърб на обществото.

Ние всички чакаме указа на президента, с който да разпусне 46-тото Народно събрание. В напълно къси периоди в идващите 2-3 седмици ще стане ясна позицията на Движение за права и свободи и не е изключено ние да издигнем претенденти за президент и вицепрезидент, добави Халил Летифов.

И още - какъв би бил резултатът от нов политически състезател на терена - вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР