Факхар Заман и капитанът Бабар Азам участваха, докато Пакистан постигна

...
Факхар Заман и капитанът Бабар Азам участваха, докато Пакистан постигна
Коментари Харесай

Пакистан победи Нова Зеландия с 21 ръна в ударен от дъжд сблъсък от Световната купа по крикет

Факхар Заман и капитанът Бабар Азам участваха, до момента в който Пакистан реализира трагична 21-рънова победа над Нова Зеландия да останат живи на Световната купа по крикет.

След като Нова Зеландия натрупа голям резултат 401-6 в мача в събота, Пакистан означи 160-1 в 21-ия мач, когато дъждът докара до спиране.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла. Индийците подлагат на критика „ безжалостната ислямофобия ", ориентирана към тима по крикет на Пакистан В полуделия по крикет Кашмир конфликтът на Световната купа сред Индия и Пакистан подлага на тестване страстите „ Имам болки в сърцето ми ": Феновете на Пакистан впечатляващо неявяване на конфликта в Индия Ризуан посвещава успеха на Пакистан по крикет на " братята и сестрите в Газа " завършек на списъка

Задайте модифицирана цел от 342 от 41 оувъра, Zaman се реалокира на 126, а Azam беше на 66 с техния тим при 200-1 в 26-ия овър, когато дъждът се завърна, този път довеждайки играта до край и Пакистан разгласи спечелилите, защото те изпревариха нужното равнище.

И Пакистан, и Нова Зеландия имат по осем точки и не престават да се борят за полуфинални места, като всеки от тях остава да изиграе по един мач в груповата фаза.

Индия към този момент приключи едно от полуфиналните места, а Южна Африка е съвсем сигурна, че също ще влезе в последните четири. Това остави Австралия, Нова Зеландия, Пакистан и Афганистан в конкуренцията за последните две места.


По-рано Рачин Равиндра разруши третия си звук от Световната купа, до момента в който Кейн Уилямсън, който още веднъж се изправи, компенсира изгубеното време с 95, до момента в който Нова Зеландия записа внушителни 401-6 от 50 оувъра.

Равиндра, който е роден в Уелингтън на родители индианци от Бенгалуру, зарадва локалните почитатели с премерена игра на удари и обезпечи моменти на магия, с цел да надмине 500 ръна в Световната купа с 94 топки 108, включващи 15 четворки и шестица.

23-годишният състезател подписа партньорство от 180 тиражи с капитан Уилямсън, до момента в който Дарил Мичъл (29), Марк Чапман (39), Глен Филипс (41) и Мичъл Сантнър (26 не са излезли) уволнен, с цел да усили общия резултат на Нова Зеландия до 401-6 в 50 оувъра.

Решението на Бабар да забие първи, откакто завоюва жребия, повдигна някои вежди, защото Нова Зеландия направи огнено начало на стадион M Chinnaswamy, като началните батсмени Девън Конуей и Равиндра преобладаваха мощната игра.

Хасан Али, който размени Усама Мир, с цел да даде на първенците от 1992 година алтернатива за в допълнение движение, накара Конуей да улови закъснение за 35, с цел да постави завършек на стойката на двойката от 68 ръна и да докара Уилямсън до уикета.

Играйки първия си мач, откакто получи фрактура на палеца против Бангладеш предишния месец, Уилямсън се заигра с играчите на боулинг и обезпечи съвършения рапир на Равиндра, преди да се откачи, откакто направи втория си половин век на шампионата. < /p>

Уилямсън падна от Ифтихар Ахмед, до момента в който отиваше към третата си шестица, преди Равиндра да бъде отхвърлен от Мохамад Васим (3-60), само че подгласникът от 2019 година Нова Зеландия щеше да натрупа повече несгоди на Пакистан, единствено с цел да страда отчаяние по-късно.

 ИНТЕРАКТИВЕН---Teams-in-ICC-Cricket-World-Cup-2023-1695798361

Zaman пое офанзивата към играчите на боулинг от Нова Зеландия, като разруши четири шестици и още толкоз граници в своите петдесет с 39 топки.

Той приключи своята 11-та стотка ODI и първи в Световна купа, с шест и единична победа над Мичъл Сантнер.

Неговият сенчъри получи 63 топки с девет шестици и шест граници.

Пакистан към този момент има осем точки от толкоз мача с последния си мач против Англия в Колката на 11 ноември.

Те освен би трябвало да завоюват това, само че и да се надяват Нова Зеландия да загуби от Шри Ланка на 9 ноември в Бенгалуру на същото място или мачът ще бъде ударен от дъжд.

 ИНТЕРАКТИВНО---Venue-in-ICC-Cricket-World-Cup-2023-1695798518

Пакистанският капитан Бабар беше в положително въодушевление след мача.

„ Когато влязохме в съблекалнята [след първия ининг], предадохме посланието, че имаме потребност от едно положително партньорство. Казах на Fakhar, че би трябвало да бие до края, тъй че всяка чест на Fakhar, ” сподели той.

„ Опитахме се да дадем 100 % от себе си, само че в няколко мача не бяхме на равнище [в този турнир]. Имаме известна инерция в този момент от мача с Бангладеш и през днешния ден. Вземаме мач по мач и ще създадем всичко допустимо да играем положителен крикет [до края на турнира]. “

Капитанът на Нова Зеландия Уилямсън беше милосърден при провалянето.

„ Теренът не беше задоволително огромен за Fakhar [Zaman] и той изигра извънреден удар. [Ние] просто би трябвало да вземем позитивите в идващия мач, ” сподели той.

„ Те си дадоха всички шансове. Предполагам, че съкращаването на мача сближава двата тима, само че те несъмнено бяха в задачата за своето гонене. ”

„ Би било хубаво да имам цялостните 50 [оувъра]. Пълно почитание към тях, защото те заслужиха резултата си през днешния ден. “

 ИНТЕРАКТИВНО - Световна купа за мъже-prize-money-trophy-award-winner- 2023-1695558421

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР