Fakespot e популярно и удобно приложение за откриване на некоректни

...
Fakespot e популярно и удобно приложение за откриване на некоректни
Коментари Харесай

Amazon убеди Apple да премахне детектора за рецензии Fakespot от App Store

Fakespot e известно и комфортно приложение за разкриване на неточни търговци, които поръчват, или сами основават подправени мнения в Amazon, употребявайки комплицирани компютърни стратегии и логаритми.

В петък обаче Apple смъкна приложението от своя магазин за приложения App Store, откакто получи публична тъжба от Amazon, че приложението неопределено разпознава правилни търговци като неприятни и не открива вярно кои мнения са подправени и кои достоверни.

В цялото изказване на Amazon във връзка сполучливия процес на жалбата се споделя, че „ приложението дава на клиентите подвеждаща информация за нашите продавачи и техните артикули, като вреди на бизнеса и дребните търговци, когато прави оценка продуктите и отзивите за тях в международен мащаб, който не кореспондира по никакъв метод с нашите вътрешни стандарти и принадлежности за инспекция на надеждността на ревюта “. От Amazon също обявиха, че не са в положение да ревизират на какви правила се базират оценките на Fakespot, което значи, че търговците са изложени на риск от погрешно представяне на техните артикули и активност измежду клиентите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР