Независимият разработчик Delusional Studio анонсира Wronged Us, сървайвъл хорър, който

...
Независимият разработчик Delusional Studio анонсира Wronged Us, сървайвъл хорър, който
Коментари Харесай

Анонс на сървайвъл хорър играта Wronged Us

Независимият разработчик Delusional Studio анонсира Wronged Us, сървайвъл хорър, който ще излезе за конзоли и лични компютри през 2023. Макар и анонса на играта да идва малко рано, то сигурно единствено ще ускори интереса към нея. Олдскул хорър детайли, съчетани с съвременна визия и Resident Evil чувство звучи, като наслаждение за всеки почитател на класическите хорър игри и както може да видите от видеото по-долу, Delusional Studio ще се постараят да ни поднесат точно това.

Wronged Us бива описвана, като синематично преживяване с център своята история, в което играещите ще изследват зарязан дребен град. Играта ще включва психически хорър детайли, борби с чудовища и добре замислени загадки и ребуси. В ролята на основния воин, вие получавате опцията да се разхождате свободно из целия град и да поддържате връзка с разнородни NPC персонажи. Wronged Us се явява към този момент дело на един човек, само че индивидът зад играта се надява да може да притегли съидейници, с които да приключи Wronged Us.

Що се отнася до олдскул чувството в филмовия откъс, то повода за това се дължи на към момента прекомерно ранната разработка на играта, изясняват Delusional. Персонажите и техния тип ще се разграничават от тези, които са показани във видеото.

„Откритият свят и дизайна на NPC персонажите са въодушевени от Dark Souls. Няма да разполагате с индикатори за това къде би трябвало да ходите или не, дали сте се справили, провалили или приключили даден непряк куест. Историята, ситуацията и атмосферата са въодушевени от Sillent Hill, а геймплей механиките черпят ентусиазъм от Resident Evil“, споделя основателя на Wroged Us.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР