Facebook Представяме ви разяснителен пост Радослава Ненова, жената на Боян Петров,

...
Facebook
Представяме ви разяснителен пост Радослава Ненова, жената на Боян Петров,
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров: Мащабно се лъже в последно време за това, което се случи в Тибет 2018

 Facebook Представяме ви обяснителен пост Радослава Ненова, дамата на Боян Петров, от профила й във фейсбук:

" Не ми е прелестно, че по този начин огромно се лъже напоследък за това което се случи в Тибет 2018. Разбирам жаждата за внимание, само че тя не оправдава нито една неистина! Една неистина повторена доста пъти не прави истина! И всеки който популяризира и толерира неистини е също измамник. Ето тук и леко поднесена истина. Амин! “, написа тям споделяйки следната обява:

" Когато се запознахме с Боян през 2004 за първи път чух, че има  подобен връх. Съпругата му го беше напуснала преди 3 години, а в експедицията до Еверест му бяха отказали място тъй като е " рисков “ с този диабет. Когато се запознахме си беше просто Съни. Никой не вярваше в него, само че аз повярвах! Едно нормално момче с доста огромни фантазии...и тогава ме предложения в неговия свят.....Всички видяха един блестящ резултат през 2014-та година, само че аз видях пътя до там. Безсънните ни нощи на диалози, страхове и храброст.

Първи несполучлив опит през 2005. Тренировки.....месеци на възобновяване след злополука, кома, инвалидни колички, прохождане, физическа болежка, психическа болежка....подкрепата.  Не планувах да отпътува за Пакистан, само че Боян ми се обади по телефона и ми сподели " Ходи в посолството за виза " и аз отидох. И по този начин заминахме за К2. Тогава за първи път участвах и в договаряния за избавителна акция. Така се случи. Години по-късно този скъп опит ми оказа помощ доста когато организирахме избавителната акция в Тибет. Тогава несъмнено беше напълно объркана обстановката и аз потърсих помощ от външното ни министерство.

През 2018-та нещата станаха извънредно политически защото се оказа, че страни които десетки години не си приказват би трябвало да си открият небето една за друга. Управляващите на тези страни се схванаха да го създадат! Наистина това не са решения, които могат да се вземат от простосмъртни, само че от време на време като във филмите се случва най-невероятното нещо! По-късно лятото китайският министър-председател беше в България и ме предложения на среща. Искаше да ми благодари, че съм прекратила интервенцията преди някой от хората да пострада. Колко необичайно нещо е живота....срещаш един отритнат от всички мъж на Витоша, минавате през някаква житейска въртележка и най-после един от най-влиятелните хора в света те кани на среща, с цел да ти благодари.

Исках да кажа, че животът предлага доста повече от заплащане на сметки и злословия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР