Facebook в момента не позволява на потребителите да имат повече

...
Facebook в момента не позволява на потребителите да имат повече
Коментари Харесай

Facebook тества нова опция за потребителите

Facebook сега не разрешава на потребителите да имат повече от един персонален профил. Разбира се, това не стопира доста хора да поддържат по няколко разнообразни профила заради голям брой аргументи. Компанията в този момент обмисля да промени мнението си и да улесни ръководството на няколко профила от едно място, оповестява CNET.

Социалната мрежа е почнала опит, посредством който един акаунт може да има общо пет разнообразни профила. Потребителят ще може да превключва сред тях от едно място с два клика.

Експериментът отразява измененията в методите, по които хората употребяват Фейсбук. Сега те ще могат да си създадат обособени профили за разнообразни занимания или даже за връзка единствено с избрани хора.

Идеята на тези профили ще е да помогне на потребителите по-лесно да откриват и споделят с хора със сходни ползи. Например хора с идентични занимания, които да обменят опит и информация по-лесно, без това да " затрупва " с такива изявления главния им профил.

Компанията ще изисква от потребителите да съблюдават познатите до момента правила за наличие и държание. Ще е неразрешено профилите да се употребяват за непознати самоличности или заблуждение на хората. Как ще се случва всичко това ще бъде конкретизирано посредством самите проби.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР