Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Дарби Макдевит се завръща в Ubisoft

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Дарби Макдевит, ветеранът в редиците на Ubisoft, който напусна компанията в края на март тази година, се завръща още веднъж в студиото, предава GamesIndustry.biz.

Макдевит, който за последно изпълняваше ролята на разказ шеф за Assassin’s Creed: Valhalla беше отвън студиото едвам седем месеца, които прекара в самостоятелното студио iLLOGIKA. Ако името ви се коства познато, то не бъркате. По-рано тази есен ви съобщихме за подготвяна видеоигра по A Quiet Place, чиято разработка е поверена точно на iLLOGIKA.

Макдевит е дълготраен чиновник на Ubisoft, прочут с работата си по Assassin’s Creed: Black Flag, на който е водещ сценарист, каквато роля извършва и в работата си по Assassin’s Creed: Revelations.

„Вярно е! Преразглеждайки кариерата си през последната година, аз се концентрирах над желанието си да проучвам нови хрумвания и непознати граници. И за мое наслаждение, това се отрази в завръщането ми в Ubisoft, с цел да работя по Assassin’s Creed. Развълнуван съм да продължа своето премеждие, Останете на канала!“, написа Макдевит. Изданието напомня, че завръщането на Макдевит идва едвам ден след напускането на изпълнителния продуцент и шеф Дан Хей след десетгодишна кариера в Ubisoft. Хей работи интензивно по поредицата Far Cry още от третата игра от сериите, както и по Blood Dragon, Far Cry 4 и FC5, Primal и New Dawn.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР