Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Samsung елегантно тролна Apple относно нейната полираща кърпа

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Samsung стартира забавна промоционална акция в Германия, в границите на която потребителите гратис получават полираща забрадка за заличаване и разчистване на екрана и на стъкления корпус на смарт телефоните Galaxy . С помощта на приложението Members всички могат да поръчат потребния аксесоар и да го получат безусловно гратис по пощата.

Акцията е годна за първите 1000 души поръчали полиращата забрадка за Galaxy, а концепцията се е породила от. Вече вероятно всички знаят, че корпорацията от Купертино неотдавна показа аналогична полираща забрадка за екраните на MacBook, iPhone и iPad при много солена цена от 19 щ. $ за Съединени американски щати и 25 евро за Европа. В Киатй обаче се случи.

Аналогичният аксесоари на Samsung освен е безвъзмезден, само че е и по-голям по размери – 20х20 см против 16х16 см. Именно в това се състои тролингът. Акцията стартира единствено за територията на Германия, само че вероятно ще се организира и в някои други европейски страни.

„Незаменима за вашия Samsung Galaxy. Полиращата забрадка за екраните на Galaxy с размер 20х20 см е бархетна и мека. Тя почиства вашия Samsung Galaxy, както и другите екрани и монитори“ – Samsung.

Кърпа на южнокорейската компания може да бъде поръчана посредством приложението Samsung Members. От него би трябвало да бъде осъществена регистрацията и да се следват появилите се указания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР