Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Изключват китайските сървъри на Fortnite

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Китайската версия на Fortnite ще изчезне по-късно този месец, когато сървърите ѝ ще бъдат изключени, предава The Gamer. Макар че е налична към този момент три години, формалното известие във връзка закриването на Fortnite China назовава играта „тест“ и от тази седмица не се одобряват нови регистрации. Сървърите ще бъдат изключени дефинитивно на 15-ти.

Китайската версия на Fortnite беше пусната през 2018 и оповестена от локалния софтуерен колос Tencent, който влага над $15 милиона за тази цел. Тя става налична само посредством публично утвърден от страната интернет оператор и включва няколко разлики, като най—голямата е че не се одобряват разплащания в самата игра.

Причините за прекъсването на китайската версия на играта не са известни. Това се случва на фона на същинска война, която Китайската комунистическа партия поде към видеоигрите и резултата от тях върху подрастващите. През август, Пекин разгласи, че постанова ограничаване на лицата под 18 години за играене на видеоигри по три часа в седмицата и налагането на месечни квоти за превозване в игра. Бяха затегнати и процеса по сертификация, както и удължено времето за одобрение на съответно заглавие. Правителството сътвори и специфичен уебсайт, на който консуматори могат да сигнализират при положение, че са очевидци на това компания или игри да нарушават разпоредбите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР