Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Хелоуин разпродажбата на Keyspan: вземете Windows 10 за 7,59, за да се обновите безплатно до Windows 11

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Microsoft към този момент показа във тип на безвъзмезден ъпдейт за всички, които работят с легална Windows 10. Софтуерният колос съобщи, че ще уведомява потребителите, когато са налични актуализации за Windows. Това може да направи всеки като кликне върху „Start“> „Settings“> „Update and Security“> „Windows Update“ в долния ляв ъгъл на работния плот, като по този метод може бързо да ревизира дали ъпдейтът е дошъл. Microsoft автоматизирано ще дефинира целта за актуализиране до Windows 11 въз основата на разнообразни фактори, в това число хардуерните спецификации на компютърната система, другите индикатори за надеждност, както и възрастта на устройството. Но в случай че хардуерните спецификации на вашия компютър не покриват минималните систематични условия на Windows 11 или просто желаете още в този момент да пробвате тази операционна система, ето един добър късмет да извършите това напълно на ниска цена.

Но какво можете да извършите, в случай че нямате Windows 10? Е, в този случай има единствено два метода да си вземете новата Windows 11. Първият метод е да си купите новата версия на Windows 11 или да получите законен Windows 10, който дава опция да настроите операционната система до нейната по-нова версия. Специално за потребителите, които употребяват по-стари версии на Windows и биха желали да се актуализират, обръщаме внимание върху предлагането на интернет магазина, който предлага продуктови ключове за софтуера на Microsoft безусловно за жълти стотинки.

Цената на най-новия продуктов ключ за Windows 11 на Keysfan.com е единствено $17,71. Можете да изберете и различен вид – първо да си вземете на ниска цена продуктов ключ за Windows 10 с цена $7,59 и да изчакате малко да дойде безплатния ъпдейт до Windows 11.

Предлагаме 50% отстъпка за Windows 11 и другите Windows артикули при потреблението на кода SKF50
– $7.59 – $12.43 – $8.16 – $13.57 – $17.71 – $16.91 – $42.02 – $40.94– $9.13 – $16.06 – $25.62 – $27.16
60% отстъпка за Office продуктите при потребление на кода SKF60
– $43.14 – $82 – $28.98 at $31.85 – $22.31 at $25.18 – $23.32 – $20.39 –$15.59 – $108.76 – $64.01 – $32.79
60% отстъпка за комплект Windows плюс Office при потребление на кода SKF60
– $47.96 – $49.20– $36.76– $36.84 – $26.05 –$26.32
И по този начин, какво чакате? Изброените дотук предложения няма да останат за дълго, тъй като тяхното търсене от потребителите от целия свят е голямо. Ако желаете да работите с компютър с по-добра операционна система и автентичен Office артикул на Microsoft, в този момент е моментът да се възползвате. Направете покупката си още през днешния ден и се възползвайте от отстъпките до 60% за Microsoft Office, Windows 10 и Windows 11.
Няколко думи за Keysfan
Keysfan се гордее с това, че е един от най-големите световни онлайн ритейлъри на продуктови ключове зад най-различен програмен продукт и компютърни игри. Хората от целия свят се доверяват на нашите артикули и в подмяна на това се радват на нашите извънредно ниски цени и истински продуктови ключове. Добавете към това нашата поддръжка на клиенти от международна класа и се убедете, че няма да намерите по-добри оферти за закупуване на продуктов ключ където и да било другаде.
Съвсем елементарен метод за онлайн поръчки с надеждни онлайн разплащания
Пазаруването от просто не може да бъде по-лесно. Необходимо е да си изберете вашия продуктов ключ, да извършите покупката и в границите на идващите 24 часа ще получите цифровата стока в имейла, който сте показали при закупуването. Keysfan е име, на което можете да се доверите, тъй че не чакайте продуктовите ключове да свършат и направете покупката си още през днешния ден.
Имате потребност от помощ?
предлага на всички безвреден и извънредно пестелив метод за инсталиране на автентичен най-нов програмен продукт на своя компютър. Възможно е да обновите даже и старите версии на Windows, които към този момент не се поддържат от Microsoft. В случай че имате каквито и да било въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви обезпечи бърза и обширна поддръжка. Необходимо е просто да изпратите имейл на адрес.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР