Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Вижте първи кадри от филма по Uncharted

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
За пръв път чухме за подготвян филм по Uncharted през към този момент далечната 2007. 14 години на трудно очакване, доста незнайни, забавяния, промяна на екипи и какво ли още не, само че не щеш ли е тук: първият филмов откъс към дълго чаканата лента.

PlayStation разгласиха през днешния ден в формалния си канал в YouTube филмов откъс на кино лентата по Uncharted. Здрав екшън и каскади, скъпи коли, пердах на земята и във въздуха, Том Холанд и Марк Уолбърг – всичко това и още може да се види във видеото по-долу.

Приключенската поредност на Naughty Dog и PlayStation са едни от най-популярните игрови серии измежду геймърите. Преживяванията на неостаряващия авантюрист Нейтън Дрейк притеглят хиляди геймъри към себе си 2007 година насам с появяването на Drake;s Fortune до последната към този момент игра от сериите A Thief’s End. Както към този момент ви съобщихме, Sony и Naughty Dog имат още какво да покажат и кино лентата не е края на приключенията на Дрейк. Наскоро стана ясно, че студиото приготвя сбирката Uncharted: Legacy of Thieves Collection, която включва модифицираните версии на gacy, както и допълненията излезли за тях. Появи се и за нова игра от поредицата.

Що се отнася до самия филм, то той ще ни покаже една млада версия на Дрейк, като действието се развива преди събитията, показани в игрите. А с изключение на Марк Уолбърг и Том Холанд, Uncharted включва Антонио Бандерас, Тати Габриел, София Али и други Режисьор а кино лентата е Рубен Флайшър, прочут с филми, като „Венъм“, „Зомбиленд“ и „Гангстерски отряд“.

Sony има, свързани с каталога на PlayStation, като за задачата преди време се появи и PlayStation Studios, чиято задача е да придвижи на огромен екран и за телевизия хитовите заглавия на студиото. Освен Uncharted, към този момент знаем, че ще има филм по Ghost of Tsushima, телевизионни серии по Twisted Metal, както и The Last of Us.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР