Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Apple представи полираща кърпа за екрани с цена $19

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Малко след анонса на MacBook Pro и на новите ARM процесори компанията Apple показа своята нова фирмена полираща забрадка , особено предопределена за екраните на всички устройства на корпорацията от Купъртино.

Кърпата е направено от неабразивен материал за „ефективно разчистване на всеки Apple екран„. Предлагат се модели само с бял цвят, като в долния десен ъгъл се вижда логотипа на марката.

Ейпъл даже разгласява листата на фирмените устройства, които са съвместими с новата забрадка. В обявата се вижда, че тя може да се употребява за разчистване и гланциране екраните на смарт телефоните и другите мобилни устройства – iPhone 6, iPad mini, iPad Air, iPad Pro (всички), iPad (от 5-то потомство и нагоре), Apple Watch (всички) и iPod Touch (от 5-го потомство и нагоре). В листата са включени множеството компютри Mac, показани от 2015 година насам.

Цената на новата полираща забрадка на Apple е малко нескромна – 19 щатски $ . Доставката се реализира в границите на от една до две седмици. Интересно е, че в някои страни цената на въпросната забрадка доближава до 30 щатски $.

Apple явно е талант в маркетинга. Продажбите във фирмения уебсайт на корпорацията стартираха в понеделник, а през днешния ден всички екземпляри към този момент са продадени. Нещо повече, напорът от искащи е толкоз огромен, че всички бъдещи бройки на полиращата забрадка са разпродадени до края на месец ноември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР