Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Създателите на Call of Duty: Vanguard се надяват да направят продължение на играта

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Call of Duty: Vanguard излиза по-късно повече от две седмици, само че Sledgehammer Games към този момент заговориха за продължение на играта, предава Video Games Chronicle. По време на панел от New York Comic Con, един от създателите на сюжета зад играта разкри, че той и сътрудниците му се надяват хората да харесат задоволително доста Vanguard, което ще разреши на екипа да направи още две продължения.

Сам Магс от Sledgehammer изяснява, че при работата си по героите във Vanguard, сценарийният екип ги е изграждал с концепцията те да се трансфорат в централни фигури за поредицата.

„ Започнахме целия развой, като се запитахме по какъв начин създаваш емблематични герои за CoD? Защото вие на процедура нямате такова нещо сега в Call of Duty. Когато помислите за игра, като Halo, вие се сещате незабавно за Мастър Чийф, само че когато помислите за CoD, то нямате подобен персонаж, който да изпъква. Така че седнахме и се замислихме кои могат да бъдат отличителните за CoD герои, тъй като желанието ни е да създадем Vanguard 2 и 3. Причината е, че имаме още две истории с тези герои, които в действителност желаеме да разкажем “, изяснява Магс. „ Така че ние се надяваме, че в случай че хората заобичат тези герои по метода, по който ние ги заобичахме, ние ще може да продължим да описваме историята на тези герои и да ги създадем един тип отличителни персонажи за CoD ”.

Call of Duty: Vanguard ще предложи независима акция, която ще се концентрира над „ неразказаните истории на мултинационални герои “, като ще включва четирима героя, с които ще може да играете: Артър Кингсли, Полина Петрова, Лукас Ригс и Уейд Джаксън. Те стават чст от екипа на Task Force One, който има за цел да осуети реализацията на „ Проект Феникс “, проект, който цели да върне на власт нацистите, които са изгубили войната. „ Феникс “ се управлява от офицера от Гестапо Херман Венцел Фрайзингер.

Играта излиза за PC и конзоли на първи идващия месец. По-долу може и да видите два нови филмовия откъс, които Sledgehammer разгласиха неотдавна. Първият показва историята във Vanguard, а втори слага акцент над зомби режима. Освен това, в края на първото видео може да научите, че студиото ще даде специфични изненади за всички, които играят Call of Duty: Vanguard на PlayStation 4 и PS5 през цялата последваща година. Както знаете, Activision и Sony от дълги години си партнират за известните серии. През годините, това съдействие е включвало доставянето на разнообразни извънредни дарове, като бонус точки, спомагателни слотове за презареждане, цели режими и други Не е известно какво ще дават тъкмо в този момент Activision на притежателите на PlayStation конзоли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР