Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Ново видео към Saints Row

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
В края на август, Volition нов Saints Row, откакто седмици наред Интернет беше изпълнен с всевъзможни клюки за това. Анонсът за новата игра беше изработен по време на тазгодишния анонс, като обаче значително фенове останаха с спорни усеща от споделеното от студиото.

Създателите на играта обявиха желание да вдъхнат нов живот на поредицата, като идната игра от света на Saints Row не носи номер, а си се споделя просто Saints Row. Студиото разгласи, че играта ще следва духа на времето, което накара някои да спекулират, че това няма да е същото това побъркано развлечение, което не ви слага рамки пред нищо и ви дава цялостен боеприпас от какви ли не щури оръжия и хрумвания, с които да си играете. Volition разгласиха напълно малко геймплей от играта, което и подхрани тези страхове. Но от геймплей филмов откъс, оповестен тези дни, може да видите, че идващия Saints Row очевидно ще е познатия ви лудешки екшън, в който получавате цялостна независимост. Видеото подчертава над преследванията с коли и някои комбат механики и дава добра визия за това, което може да очаквате.

Saints Row ще предложи голям открит свят с най-голямата карта, появявала се в игра от поредицата, планина от оръжия, транспортни средства, действия, които да правите и високо равнище на къстъмизация, което ще ви разреши да създадете собствен личен свят по ваше предпочитание.

Saints Row излиза за Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 и PC на 25-ти февруари 2022.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР