Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Анонс на Grand Theft Auto: The Trilogy

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
След седмици на клюки и спекулации, Rockstar Games потвърдиха публично, че работят по модифицирани версии на няколко игри от света на Grand Theft Auto.

В края на предходната седмица, студиото анонсира Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Пакетът от игри ще излезе за още тази година (не се показва съответна дата на излизане) за платформите на PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch и PC (чрез Rockstar Games Launcher), както и за iOS и Android първоначално 2022.

Трилогията се състои от Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City и Grand Theft Auto: San Andreas. Rockstar пишат, че игрите ще са допълнени с усъвършенствана визия и съвременни геймплей разширения, само че ще бъде непокътнат класическия дух на оригиналите. От студиото разгласяват и къс тизйзър, който обаче не демонстрира фрагменти от игрите. В допълнение към това, още от тази седмица, съществуващите цифрови версии на упоменатите три игри ще бъдат отстранени от магазините, в които са налични сега.

„По-късно този месец се отбелязва една доста специфична годишнина за Rockstar Games: 20 години от първичното излизане на Grand Theft Auto III – играта, която пусна играещите в големия, тримерен метрополис Либърти сити с ново и невиждано възприятие за независимост и имерсивност. В допълнение към това, че откри пътя за игрите с открит свят, като род, Grand Theft Auto III затвърди, Grand Theft Auto като културен феномен, дружно със своите последвали две, и еднообразно именити попълнения в сериите – Grand Theft Auto: Vice City и Grand Theft Auto: San Andreas“, пишат от Rockstar в анонса на пакета с модифицирани игри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР