Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Ubisoft представиха нова игра от света на Ghost Recon

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Ubisoft нова игра от света и героите на Том Клански. Тя се споделя Ghost Recon Frontline и е гратис за игра MMO.

Преди известно време, френското студио разгласи някои промени в тактиките си за своите бъдещи игри, които включваха издаването на free-to-play игри от известните си поредици. Така поредно се появиха и анонсите на, а по-късно и на. А в този момент и на Frontline.

За разлика от други техни игри от вселената на Кланси, Ghost Recon Frontline ще е напълно PvP и действието ѝ ще се развива на голям остров, отличаващ се с разнообразни биоми и основни местоположения – Дрейкмур. Откритият свят на Frontline ще предложи разнообразни режими, като фокусът тук ще е над Expedition, който е описван, като нов метод над Battle Royale игрите. Expedition ще разреши борби за над 100 играещи, групирани в банди от по трима. Няма да има стесняващ се кръг, а задачите по картата ще са динамични и ситуирани на всички места по нея. Крайната цел е да наберете допустимо повече разследваща информация, след което да извикате подкрепление, което да ви води към drop-зоната. Веднъж случило се това, всички други играещи ще бъдат известени, както и за точното място на разполагане на екипа ви, като бягството ви ще е победа в тази ситуация.

Ghost Recon Frontline ще предложи голям набор от тактически принадлежности на ваше разположение, с които да си поиграете и огромна степен на независимост във връзка с напредъка и персонализирането. Освен това, Ubisoft разкриват и първите три класа в играта: Assault (бойци, специализирали се в непосредствен бой), Support (умели в построяването на фортификационни съоръжения) и Scout (специалисти в разследващите действия), като играчите ще могат да сменят обособените класове в хода на самата борба.

Ghost Recon Frontline към момента няма дата на излизане, само че е известно, че тя ще се появи за PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, PC, Stadia и Amazon Luna. Преди премиерата ѝ, Ubisoft ще провеждат серия от проби, като първия от тях започва още на 14-ти този месец. Той е единствено за лични компютри и само за територията на Европа, като може да се регистрирате за него.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР