Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Blizzard продължават със странните си действия

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
От лятото, когато се появиха за тормоз на работното място в Blizzard от страна на членове на ръководството на компанията към дами, работещи в студиото, те не престават да насочат спорни сигнали, които изобщо не им правят добра услуга. Не е единствено това, че наеха адвокатска адвокатска фирма, известна с сполучливите си битки против обединяването на синдикална основа в дадени компании. Или това, че при започване на всичко взеха решение да играят „твърдо“ против обвиняванията, а след това се сетиха, че работата си е сериозна.

Преди към месец пък те взеха решение да вземат странна мярка против негодуванието, което отвред се надига против тях и оповестиха решението си да трансформират името на Макрий в Overwatch, тъй като героят е кръстен на Джеси Макрий, деец в Blizzard, който за последно дава отговор за дизайна на Diablo IV. Той е един от хората, които бяха уволнени точно поради разрасналия се през лятото скандал. В края на предишния месец стана ясно, че същото ще се случи с имената на няколко от хората, които работят по World of Warcraft. А в този момент пък от студиото отстраняват името на един от най-важните разработчици от игра, като той публично не е забъркан в обвиняванията. Става дума за Джеф Каплан, който напусна Blizzard. Каплан дава отговор години наред за дизайна на WoW, а за последно е водещ дизайнер на Overwatch.

Наскоро Blizzard разгласява ново видео към Overwatch 2, в което преглежда измененията, които ще настъпят по Bastion. Потребител на Reddit забелязал, че името на пицария, което си играе с името на Каплан към този момент е променено от Jeff’s Corner Pizza на Corner Pizza. Оказва се, че името му е връзка с Каплан е отстранена от още два обекта в играта – чаша за кафе и книга. Каква е повода за тази смяна не е известно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР