Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Emtek пусна видеокартите GeForce RTX 3060 и RTX 3070 Ti в стил Diablo II: Resurrected

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Южнокорейската компания Emtek показа видеокарти, образно завършени в стила на ролевата игра Diablo II: Resurrected. Както си спомняме, играта беше пусната предходната седмица на 23 септември. В азиатските страни има доста правилни почитатели на игровите вселени, тъй че новите артикули сигурно ще намерят купувачи освен измежду майнерите.

Не е ясно дали играта идва в комплект с ускорителите. Но приблизително в промишлеността производителите на видеокарти не оферират гратис игрите, в случай че не са част от стратегиите на Nvidia / AMD. Компанията дава обещание доставките на новите видеокарти да стартират допустимо най-скоро, макар че продажбите са ориентирани най-вече към Южна Корея.

Emtek GeForce RTX 3060 Diablo 2: Resurrected е основан на модела Storm X Dual OC с тематична лепенка на вентилатора, оранжеви LED цветове по дифолт и принт с надписа Diablo 2 на задната страна. Най-вероятно моделът има ограничител за майнинг на LHR. Графичният чип е фабрично овърклокнат до 1837 MHz.

Що се отнася до Emtek GeForce RTX 3070 Ti Diablo 2: Resurrected , спецификациите към момента не са разкрити. Картата в действителност е част от новата серия Storm Dark, само че в подобен на играта дизайн. За охлаждането е виновен охладител с три вентилатора.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР