Facebook, Twitter и Snapchat привличат почти целия шум в света

...
Facebook, Twitter и Snapchat привличат почти целия шум в света
Коментари Харесай

Тази социална мрежа изпревари Facebook, Twitter и Snapchat като любимец на инвеститорите през 2020-а

Facebook, Twitter и Snapchat притеглят съвсем целия звук в света на вложенията в обществените мрежи през днешния ден. Но нито една от платформите не е отличник по растеж на цената на акции през 2020 година, написа CNN.

Оказва се, че Pinterest внезапно превъзхожда изброените нагоре обществени мрежи. Акциите на Pinterest са нарастнали с близо 125% тази година, като по този метод те елементарно изпреварват растежа на Фейсбук с над 25% и увеличенеито на Twitter и Snapchat, надлежно от 40% и 60%.

Някои анализатори считат, че уеб сайтът за шерване на изображения има още по-голям резултат, с помощта на новия образ на Apple. Скорошното издание на iOS 14 на Apple включва сериозна актуализация, която улеснява персонализирането на началните екрани на iPhone. В резултат на това се следи наклонността, че Pinterest чупи върхове в магазина за приложения App Store през последните седмици.

Г-н Канг - основен изпълнителен шеф на ValueChampion, уеб страница за капиталови проучвания - означи повишаването на изтеглянията от Pinterest, откакто Apple пусна iOS 14. По думите му непрекъснатият интерес към мрежата може да помогне за повишение на нейната стойност в интернационален проект.
 Pinterest изпревари Snapchat и стана третата по величина обществена медия в Съединени американски щати
Pinterest изпревари Snapchat и стана третата по величина обществена медия в Съединени американски щати

На първо и второ място са надлежно Фейсбук и Instagram

Новата функционалност Story Pins на Pinterest, която разрешава на потребителите да разгласяват композиция от фотоси, видео, аудио и текст, може да помогне на компанията да притегли повече консуматори, добави Канг - изключително потребителите от " Генерация Z ", които се стекоха в Snapchat, Instagram, благосъстоятелност на Фейсбук, а напоследък - и TikTok.

И въпреки всичко, може да се наложи Pinterest да потвърди на вложителите, че може да бъде непрекъснато печеливша за по-големи интервали от време и на по-мащабни подиуми.

Финансовите данни демонстрират, че компанията е изгубила пари през последните две тримесечия, откакто е осъществила облага през четвъртото тримесечие на 2019 година. Има вяра обаче, че Pinterest може най-сетне да се преобърне.
 Фейсбук: Няма да можем да работим в Европейски Съюз, в случай че Ирландия замрази механизма ни за транспорт на данни
Фейсбук: Няма да можем да работим в Европейски Съюз, в случай че Ирландия замрази механизма ни за транспорт на данни

Компанията изиска краткотрайно заледяване на заповедта

Понастоящем анализаторите предвиждат, че Pinterest ще регистрира дребна облага за 2020 година и че облагите ще набъбнат през идната 2021 година. 20 от общо 28 анализатори, които следват Pinterest, са повишили ценовата си цел за акциите, откакто компанията регистрира резултатите от второто тримесечие в края на юли.

Pinterest може да се възползва и от обстоятелството, че към момента е почти дребна спрямо другите обществени мрежи.

Докато множеството огромни софтуерни компании са подложени на непоколебим надзор от Вашингтон и антитръстовите управляващи по целия свят, Pinterest - със единствено 96 милиона дейни консуматори месечно в Съединени американски щати и 321 милиона в интернационален проект - може да продължи да " лети " под регулаторния радар.
 Pinterest получи оценка от $12,7 милиарда
Pinterest получи оценка от $12,7 милиарда

Компанията набра $1,4 милиарда
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР