Facebook тества нова опция опция за потребителите - да могат

...
Facebook тества нова опция опция за потребителите - да могат
Коментари Харесай

Скоро потребителите на Facebook ще създават много профили от един акаунт

Facebook тества нова алтернатива опция за потребителите - да могат да основават доста и разнообразни профили от един акаунт, оповестиха от компанията. Новината идва на фона на устрема на обществената мрежа да възобнови растежа на потребителите, които внезапно понижиха.

Функцията има за цел да помогне на хората " да приспособят своя опит въз основа на ползи и взаимоотношения ", съобщи представителят на Фейсбук (FB) Леонард Лам пред CNN Business.

Въпреки че Фейсбук не разрешава на потребителите си да имат повече от един акаунт, новата функционалност на процедура ще им разреши да основат до пет профила под своя акаунт, с цел да се ангажират с разнообразни тематики или групи от хора.
 Гугъл, Фейсбук и Twitter ще би трябвало да се оправят с подправените вести или ги грозят съществени санкции
Какви санкции могат да " отнесат " Гугъл, Фейсбук, Twitter, в случай че не се оправят с " дийпфейк "?

Технологичните колоси могат да изгубят до 6% от световния си оборот

Това може да включва профили, предопределени за ангажиране с близки другари, с сътрудници, както профил, отдаден на съответно занимание като игри да вземем за пример.

Промяната настава в миг, когато компанията майка на Фейсбук Meta изпитва закъснение на растежа на облагата и мощна конкуренция от платформи като TikTok, с които се бори за времето и вниманието на потребителите. През февруари тази година обществената мрежа шокира вложителите, като разгласява внезапно прекъсване на тримесечния напредък на потребителите си.
 Фейсбук ускорява съперничеството си с TikTok
Фейсбук ускорява съперничеството си с TikTok

Компанията желае да е мощен съперник на китайската обществена мрежа
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР