Facebook ще удвои размера на офис пространството, което заема в

...
Facebook ще удвои размера на офис пространството, което заема в
Коментари Харесай

Facebook разширява над 2 пъти офисите си в Лондон

Facebook ще удвои размера на офис пространството, което заема в Лондон, като част от продължаващото разгръщане на софтуерните компании в Обединеното кралство.

Новите офис здания в региона на " Кингс Крос " ще разполагат с повърхност за повече от 6000 души, в съпоставяне със заложената цел от 2300 служащи до края на тази година. В изказването на компанията обаче не се показва какъв брой работни места ще бъдат основани като част от част от разширението.

 Колко налози заплати Фейсбук на Острова?
Колко налози заплати Фейсбук на Острова?

Компанията съществено промени данъчната си система

Workplace, инструментът за корпоративно съдействие на Фейсбук, се развива и ръководи напълно от Лондон, а английската столица е дом и на инженерния екип, отговарящ за сигурността на общността на обществената мрежа. Нейните лондонски екипи работят и върху артикули за виртуална действителност.

" Англия е едно от най-хубавите места в света, за всяка софтуерна компания и влагаме тук в дълготраен проект ", сподели в изказване Стив Хеч, ръководещ шеф на Фейсбук за Северна Европа, представен от Bloomberg.

Bloomberg News заяви през ноември, че компанията води договаряния, с цел да наеме нов офис в " Кингс Крос ", покрай плануваната централа на Гугъл. Социалната медийна компания, която също по този начин наема офис площи покрай " Оксфорд стрийт ", ще заеме съвсем 56 000 кв. м нови офис площи, еквивалентни на повече от 9 футболни стадиони.

Американските софтуерни колоси Apple, Amazon.com и компанията майка на Гугъл - Alphabet се уголемяват в Лондон, привлечени от концентрацията на висококвалифицирани служащи.

Това търсене оказа помощ цените на офисите в английската столица да се задържат покрай рекордните висоти, без значение от гласуването на Brexit и намаляването на разноските в бранша на финансовите услуги.

Количеството офис площи, отдадени чартърен от софтуерни, медийни и телекомуникационни компании в централната част на Лондон предходната година, е 25% по-високо от дълготрайната междинна стойност, съгласно специалистите на Knight Frank.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР