Facebook ще позволи до пет профила, свързани с един акаунт ...

Facebook ще позволи до пет профила, свързани с един акаунт

Facebook ще позволи до пет профила, свързани с един акаунт

Facebook ще разреши до пет профила, свързани с един акаунт Това е огромна смяна в политиките на Meta, само че припомня това, което компанията направи с InstagramПрепоръчай (0)  Инвестор.БГ Споделяне
Американският софтуерен колос Meta Platforms разгласи, че главната му обществена мрежа – Фейсбук, вкарва опция потребителите да имат до пет профила. Това е огромна смяна по отношение на условието за „ действително име “, което компанията поддържаше от години, предава Ройтерс.

Продуктовата смяна ще „ помогне на хората да пригодят прекарването си на база на ползите и взаимоотношенията “, като разгласяват разнообразни видове наличие, ориентирани към фамилията или към приятелите, показва Meta.

Компанията ще продължи да изисква всеки консуматор да има единствено един Фейсбук акаунт, като главният профил ще бъде с същинското име на индивида. Хората ще могат да получат достъп до основаването на спомагателни профили, едвам откакто влязат в главния подобен.

Промяната дава на потребителите публична независимост на деяние да бъдат полуанонимни в най-голямата обществена мрежа в света, което подхожда на вариантите, предлагани от съперници като TikTok и Twitter, само че решението е сходно с това, което компанията вкара в Instagram.

В изказването си Meta споделя, че разпоредбите ѝ против показване под непозната идентичност и други типове подвеждащи представяния ще продължат да се ползват за всички профили.

Говорител на софтуерната компания сподели, че тя тества новия метод в няколко страни, само че не посочи в кои.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg