Facebook не споделя с потребителите, когато някой от списъка им

...
Facebook не споделя с потребителите, когато някой от списъка им
Коментари Харесай

Как да разберем дали някой ни е блокирал във Facebook?

Facebook не споделя с потребителите, когато някой от листата им с " другари “ ги блокира или изтрие. Официално няма по какъв начин да се разбере, само че How-to Geek споделя няколко разновидността, които могат да ни дадат добра индикация, че даден консуматор ни е блокирал.

Един от най-очевидните е, в случай че сте разговаряли с индивида през Messenger и това към този момент не е допустимо. Ако в Messenger има надпис, че потребителят към този момент не е наличен и/или името му изчезне и се смени просто с " Потребител на Фейсбук " или нещо сходно, тогава разновидностите са два: въпросният човек ви е блокирал или е деактивирал/изтрил профила си.

Друг вид е да ревизирате в листата си с " другари “ във Фейсбук. Ако въпросният консуматор липсва в него, това също е знак, че ви е блокирал или просто ви е изтрил от своя лист.

Може да ревизирате като потърсите името на въпросния човек в търсачката. Ако името се появи в резултатите, то тогава индивидът просто ви е " разприятелил “. В случай, че името не се демонстрира, разновидностите са, че профилът  е бил деактивиран, заличен или ви е блокирал.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР