Facebook излъчи на живо видео на полицейски служител от американския

...
Facebook излъчи на живо видео на полицейски служител от американския
Коментари Харесай

Facebook излъчи на живо как убиват полицай като куче

Фейсбук излъчи онлайн видео на полицейски чиновник от американския град Сейнт Луис, в което го прострелват в задната част на главата, след което пада на пода. Това бе обявено от американския уебсайт “Гетауей Пандит”, в който бе оповестено въпросното видео.

Полицейският чиновник на окръг Сейнт Луис Майк Лангсдорф бил погубен в неделя следобяд в Сейнт Луис на „ Пейдж авеню “. Полицаят е бил чиновник в полицейското ръководство на града в продължение на 3 месеца, а преди 16 години избавя малко момиченце от пожар в дома му.

За убийството е обвинен 26-годишния негър мъж Бонет Кимбрел Микс.



На видеото се вижда по какъв начин обвиненият се бори с служителя на реда и по-късно го прострелва на място в тила, оповестява Нова ТВ. Куршумът минава през врата му и излиза от гърдите му. Видеокамерите в магазина, където се развива действието улавят целия случай. По-късно очевидци разгласяват видеото на убития офицер в YouTube, откъдето попада и във Фейсбук. Видеоклипът на служителя на реда, окървавен на пода, към момента се излъчва в YouTube.

След всеобщото ликвидиране в Крайстчърч обществените медии оповестиха, че ще затегнат контрола върху изявления със наличие на тирада на ненавист и експанзия. Заради това и последваха безчет мнения на консуматори с акцент върху следния въпрос: „ Гугъл, YouTube, Фейсбук оповестиха, че не разрешават консервативното наличие на техните платформи, материали със наличие на тирада на ненавист и съдържащи експанзия, само че разрешава това? “

Сейнт Луис е град в централната част на Съединени американски щати в щата Мисури с към 348 000 души население. През 2009 година бе разгласен за най-опасния град в Съединени американски щати с осъществени 2070 убийства, придружени от актове на принуждение над 100 000 поданици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР