Facebook, Instagram и whatsapp се сринаха в много държави по

...
Facebook, Instagram и whatsapp се сринаха в много държави по
Коментари Харесай

Facebook и Instagram се сринаха

Facebook, Instagram и whatsapp се сринаха в доста страни по света, оповестяват " Индипендънт ", " Ройтерс " и СиЕнБиСи.

Трите приложения - всички благосъстоятелност на Фейсбук и работят със споделена инфраструктура - всички изцяло стопираха да работят. Други артикули, които са част от едно и също семейство приложения, като Фейсбук Workplace, също стопираха да работят, съобщи News.bg.

Посетителите на уеб страницата на Фейсбук просто видяха страница с неточност или известие, че браузърът им не може да се свърже. Приложенията WhatsApp и Instagram не престават да работят, само че не демонстрират ново наличие, в това число известия, изпратени или получени по време на проблемите. Прекъсванията на Фейсбук се случват относително рядко, само че нормално имат огромно въздействие, не на последно място, тъй като засягат три от най-големите приложения в света.

Компанията постоянно не приказва за аргументите за всевъзможни проблеми и не е склонна да ги изяснява даже откакто бъдат отстранени. Например през 2019 година претърпя най-голямото си спиране от години - и сподели единствено, че " е задействан проблем " по време на " рутинни интервенции по поддръжката ". В изтекла стенограма, оповестена в The Verge през 2019 година, Марк Зукърбърг отбелязва, че сходни спирания са " огромна работа ". Всеки проблем постоянно може да накара хората да стартират да употребяват съперници и означи, че може да отнеме " месеци ", с цел да се завоюва доверие и да върне хората към платформите на Фейсбук - в случай че въобще се върнат.

Към момента уебсайтовете и приложенията за всички услуги дават отговор със сървърни неточности, а отчетите на DownDetector.com демонстрират, че спиранията наподобява са необятно публикувани, само че не е ясно дали засягат всички консуматори или единствено някои места. Понастоящем не е известно какво предизвиква спирането. " За страдание, нещо се обърка ", прочете известие за неточност за някои консуматори, които се пробват да получат достъп до Фейсбук. " Работим по него и ще го изправим допустимо най-скоро. " Говорител на Фейсбук не бе разполагаем незабавно, с цел да отговори на искане за коментар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР