Facebook, Instagram и whatsapp се сринаха в много държави по

...
Facebook, Instagram и whatsapp се сринаха в много държави по
Коментари Харесай

Facebook, Instagram и whatsapp се сринаха

Фейсбук, Instagram и whatsapp се сринаха в доста страни по света , оповестяват " Индипендънт ", " Ройтерс " и СиЕнБиСи.

Трите приложения - всички благосъстоятелност на Фейсбук и работят със споделена инфраструктура - всички изцяло стопираха да работят . Други артикули, които са част от едно и също семейство приложения, като Фейсбук Workplace, също стопираха да работят.

Посетителите на уеб страницата на Фейсбук просто видяха страница с неточност или известие, че браузърът им не може да се свърже. Приложенията WhatsApp и Instagram не престават да работят, само че не демонстрират ново наличие, в това число известия, изпратени или получени по време на проблемите.

Прекъсванията на Фейсбук се случват относително рядко , само че нормално имат огромно въздействие, не на последно място, тъй като засягат три от най-големите приложения в света.

Компанията постоянно не приказва за аргументите за всевъзможни проблеми и не е склонна да ги изяснява даже откакто бъдат отстранени. Например през 2019 година претърпя най-голямото си спиране от години - и сподели единствено, че " е задействан проблем " по време на " рутинни интервенции по поддръжката ".

В изтекла стенограма, оповестена в The Verge през 2019 година, Марк Зукърбърг отбелязва, че сходни спирания са " огромна работа ". Всеки проблем постоянно може да накара хората да стартират да употребяват съперници и означи, че може да отнеме " месеци ", с цел да се завоюва доверие и да върне хората към платформите на Фейсбук - в случай че въобще се върнат.

Към момента уебсайтовете и приложенията за всички услуги дават отговор със сървърни неточности, а отчетите на DownDetector.com демонстрират, че спиранията наподобява са необятно публикувани, само че не е ясно дали засягат всички консуматори или единствено някои места . Понастоящем не е известно какво предизвиква спирането.

" За страдание, нещо се обърка ", прочете известие за неточност за някои консуматори, които се пробват да получат достъп до Фейсбук. " Работим по него и ще го изправим допустимо най-скоро. "

Говорител на Фейсбук не бе разполагаем незабавно, с цел да отговори на искане за коментар.
 Фейсбук, Instagram и Whatsapp се сринаха в целия свят Обновена
Фейсбук, Instagram и Whatsapp се сринаха в целия свят

Няма данни за аргументите за срива
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР