Facebook група на родители настоява училищата да продължат да бъдат

...
Facebook група на родители настоява училищата да продължат да бъдат
Коментари Харесай

Родители искат дистанционното обучение да продължи до края на срока

Фейсбук група на родители упорства учебните заведения да продължат да бъдат затворени и след Нова година. Желанието им е онлайн образованието да се приложи до края на първия образователен период.

„ Искрено имам вяра, че учебните заведения са подготвени за онлайн образованието, тъй като в обстановката, в която се намираме, е от първостепенна значимост да спасим повече човешки животи. Училищата потвърдено са средата, от която потегля едно необятно разпространяване на вируса. Затварянето им дава опция вирусът да се ограничи. ”. Така разяснява във Фейсбук идния онлайн учебен маратон Цветина Петрова, представена от NOVA.

Петрова не отхвърли обстоятелството, че в някои учебни заведения има проблеми с техниката, само че съгласно нея родителите са наясно с това какви условия би трябвало да обезпечат на децата, с цел да получават качествено обучение вкъщи.

„ Вярваме, че с общи старания проблемите, които съществуват, ще бъдат преодолени. Отново ще кажа, че значимото в тази ситуация е спасяването на човешки животи ”, добави Цветина.

Основните проблеми при обезпечаването на онлайн образование е слабата тук-там интернет връзка. Социално-слабите фамилии изпитват усложнения, сподели тя и прикани да бъдат подкрепени.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР