Фабрика за текстилни изделия Нитекс-96“ АД в Доспат с управител

...
Фабрика за текстилни изделия Нитекс-96“ АД в Доспат с управител
Коментари Харесай

Фабрика в Доспат дари 10 000  лв. за детското отделение на МБАЛ - Девин

Фабрика за текстилни произведения „ Нитекс-96 “ АД в Доспат с шеф Сергей Чаушев подари на община Девин паричната сума от 10 хиляди лв. за ремонт на Детско поделение при, оповестиха от локалната администрация.
Припомняме, че по- рано тази година, управлението на община Девин организира среща с лица от бизнес средите, лекари и жители, с цел да ги запознае със положението, в което се намира детското поделение.
На срещата стана ясно, че средствата, с които разполага общината, са незадоволителни, по тази причина и нуждата от набиране на още средства е жизненоважна, с цел да бъде осъществен повсеместен ремонт.
 Болницата в Златоград моли за помощ Болницата в Златоград моли за помощ
С зов за помощ се обърна към българите във Фейсбук болничното заведение в Златоград. Оттам молят всеки, който може да подари, да помогне с продук...
Децата биват настанявани в други отделения, което сковава оказването на съответна и навременна здравна помощ за болните.
Детското поделение е затворено повече от 8 години и е време да проработи. разполага със 100 хиляди лв., които дават опция за непълен ремонт на отделението. Това ще улесни работата на медицинските чиновници за вярно преразпределение на пациентите. Към настоящия миг това капсулова потенциала й, което затруднява и лекари, и пациенти. Ръководството на общината създaде акция по набиране на средства, които ще спомогнат за набирането на  нужната сума, която разрешава осъществяването на цялостния ремонт на Детско поделение, с цел да може то да бъде отворено напълно.
Кметът на община Девин Здравко Иванов изрича големите си благодарности към шефа на „ Нитекс-96 “ АД за оказаното състрадание:
„ Вие давате опция на всяко едно дете, живеещо на територията на три общини, да бъде лекувано съответно, да се поставят оптимално най-хубави грижи за него и да бъде по всякакъв начин обгрижвано. Тази Ваша човешка постъпка е почтена за почитание и надълбоко самопризнание, тъй като малко на брой са хората с огромни и същински сърца “, съобщи Иванов, като пожела на целия екип доста здраве и триумфи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР