Фабио Карвальо е готов за шокиращо завръщане във Фулъм -

...
Фабио Карвальо е готов за шокиращо завръщане във Фулъм -
Коментари Харесай

Фабио Карвальо отваря врати за емоционален трансфер, докато Ливърпул води критични преговори за заем

Фабио Карвальо е подготвен за шокиращо завръщане във Фулъм - в случай че Ливърпул успее да го извика от интервала му чартърен в Република България Лайпциг.

Червените започнаха формален разговор с клуба от Бундеслигата, защото сега не са удовлетворени от неналичието на минути на Карвальо в Германия до момента този сезон.

Въпреки това Лайпциг още веднъж удостовери, че 21-годишният футболист остава част от проектите им за остатъка от акцията, макар че договорката не включва уговорка за непрекъснат трансфер. Спортният шеф на Лайпциг Рувен Шрьодер не е подготвен да приказва за вероятно преустановяване, заявявайки в средата на седмицата: „ Това са типични игри на властта, които в последна сметка се появяват. “


Ливърпул в идеалния случай би желал да изпрати Карвальо чартърен в различен клуб за втората половина на сезона - където се предлага постоянно игрово време - в интерес на неговото развиване.

Източници близки до играча разкриха, че португалският плеймейкър би бил подготвен да се причисли към някогашния клуб Фулъм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР