Фабио Канаваро постигна първа победа след завръщането си в китайския

...
Фабио Канаваро постигна първа победа след завръщането си в китайския
Коментари Харесай

Канаваро с първа победа при завръщането си в китайския футбол

Фабио Канаваро реализира първа победа след завръщането си в китайския футбол, а тренираният от него тим на Гуанджоу Евъргранд надделя с 4:1 Шанхай Шенхуа за Суперкупата на страната.

Китайският национал Хуанг Боуен откри резултата за първенците от Гуанджоу, а Фреди Гуарин изравни за Шенхуа осем минути преди почивката. Но единствено 6 минути по-късно Алан Карвальо даде нова преднина на водения от Канаваро тим, а след почивката още две попадения прибавиха Гао Лин и Рикардо Гуларт за крайното 4:1. Гуанджоу Евъргранд печели Суперкупата на Китай за четвърти път от 2012 година насам.

"Аз съм благополучен през днешния ден, не тъй като резултатът е подобен, безапелационен. А и поради мъдрото показване на отбора в мача. Изобщо не се повлияха от странични фактори. Доволен съм, защото контролирахме събитията на терена от 1-ата до последната минута, сподели още Канаваро. Това е трети мач за Канаваро отпред на Гуанджоу, като в първите два реализира равенства в Азиатската Шампионска лига. Той беше уволнен през 2015 година от същия този клуб, след което водеше Тянцзин Теда и ги класира 3-и в шампионата. Но от Евъргранд му се обадиха отново, откакто Луис Фелипе Сколари реши да не си продължава контракта./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР