Фабиньо се надява да играе по-често за Ливърпул, за да

...
Фабиньо се надява да играе по-често за Ливърпул, за да
Коментари Харесай

Фабиньо: Все по-близо съм до най-доброто си

Фабиньо се надява да играе по-често за Ливърпул, с цел да върне отличната си форма от началото на сезона. Халфът получи неприятна травма в глезена и пропусна сгъстения цикъл от мачове през декември, само че през уикенда се появи като запаса против Манчестър Юнайтед и оказа помощ за успеха с 2:0 на Анфилд.

"Липсваше ми доста работата през седмицата, да бъда около моите съотборници на терена и да изпитвам страстите на мачовете, тъй че тези минути против Манчестър Юнайтед бяха доста значими за мен. Болките отшумяват, усещам убеденост във всяка стъпка и усъвършенствам формата ми. Колкото повече играя, толкоз по-добър ще ставам ", сподели халфът на "червените " в изявление за Premier League Productions.

Следващият мач на Ливърпул е през днешния ден против Уулвърхемптън. Бразилският полузащитник несъмнено не чака срещата на "Анфийлд " да бъде елементарен.

"Това ще бъде доста сложен дуел, несъмнено. Видяхте и в предния ни мач на Анфилд, че това бе един от най-трудните ни през сезона. Те са солидни в отбрана и доста рискови в офанзива. Дори биха Манчестър Сити. Ние обаче имахме време да се подготвим и познаваме техните мощни страни. Ще търсим нова победа! ", сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР