ФА остро осъди трагедните скандирания, които помрачиха победата на Манчестър

...
ФА остро осъди трагедните скандирания, които помрачиха победата на Манчестър
Коментари Харесай

Арест, извършен заради трагедийни скандирания в Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул като изявление за съобщение на ФА

ФА остро осъди трагедните викания, които помрачиха успеха на Манчестър Юнайтед над Ливърпул, откакто човек беше задържан.

Юнайтед реализира трагична победа с 4-3 над горчивите си противници в неделя, с цел да доближи до полуфиналите на ФА Къп. Амад вкара гол в последния издих, с цел да изпрати своя тим и да постави завършек на очакванията на Ливърпул да завоюва четворка от титли в последния сезон на Юрген Клоп.

Но популярната им победа беше помрачена от произшествия с трагични викания, като почитателите на Юнайтед чуха да пеят „ постоянно жертвите, в никакъв случай не е твоя виновност “, „ Сънът беше прав – вие сте убийци “ и „ убийци “ към края на Ливърпул.

Пеенето на нещастия в този момент се смята за престъпно закононарушение, откакто управлението на футбола организира диалози с Кралската прокуратура. Всеки, който бъде приет за отговорен в скандиране на нещастия, може да бъде изправен пред забрани на игрища и евентуално наказателно гонене, като полицията в Манчестър в този момент удостовери, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР