ФА Къп се завръща със зрелищно дерби! Последният 1/8-финал изправя

...
ФА Къп се завръща със зрелищно дерби! Последният 1/8-финал изправя
Коментари Харесай

Оспорвано дерби и първи гол за Челси в сблъсъка срещу Юнайтед

ФА Къп се завръща със зрелищно дерби! Последният 1/8-финал изправя един против различен Челси и Манчестър Юнайтед в следващ футболен театър.

„ Сините “ са с домакинско преимущество, само че упованията са за динамична среща, в която и двата тима няма да пестят сили.

В четвъртък Челси надви с 2:1 над Малмьо в първия кръг на директните елиминации от Лига Европа. Това ги прави любимци за класиране напред и те могат да гледат решително към реванша на британска земя.

Във Висшата лига лондончани претърпяха разтърсване, когато в последния кръг записаха тежко проваляне с 0:6 от Манчестър Сити.

Въпреки това вкъщи Челси са с доста безапелационно показване и се намират в серия от 5 следващи победи, като означиха най-малко 2 гола в тези мачове. На личен терен имат една единствена загуба във всички шампионати, която е от Лестър във Висшата лига.

Резултатите вкъщи ще издигнат самочувствието на играчите на Челси, които ще търсят ранни голове против Юнайтед.

Winbet - успеха е на върха на пръстите! (18+)

Манчестър Юнайтед бяха разгромени от ПСЖ с 2:0 в последната им среща от Шампионската Лига и то на личен терен. Това постави завършек на серията без загуба на „ Червените дяволи “ откакто Оле Гунар Солскяер пое тима. Загубата им против Пари Сен Жермен беше оправдана, откакто записаха единствено 1 удар прецизен удар във вратата на парижани.
Като изключим провалянето в Шампионската Лига „ Червените дяволи “ са във напредък след идването на Солскяер. Той съумя да въодушеви играчите за 11 следващи мача без загуба. На 1/16 финалите за ФА Къп Юнайтед преодоляха различен тим от Лондон. Това бе Арсенал, над който се постановиха с 3:1.
За „ Червените дяволи “ ФА Къп се обрисува като шампионата, в който към момента имат шансове за триумф през сезона. В последната среща на Стамфорд бридж Челси и Манчестър Юнайтед приключиха наедно с резултат 2:2 и се чака още веднъж да сътворят динамичен дуел и за 1/8 финалите.

Българският букмейкър Winbet има същински впечатляващо предложение за почитателите на спортните залагания. Компанията е подготвила пазар Челси да означи първия гол. Началната ставка за този пазар е 1.70 , само че от Winbet са я повишили до в действителност атрактивните 2.15!

Пазарът е част от тяхната промоция “Super Hot
залози, които са налични на www.winbet.bg всеки понеделник, сряда и петък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР