Ф ренският мултимилионер Барнар Тапи и съпругата му бяха пребити

...
Ф ренският мултимилионер Барнар Тапи и съпругата му бяха пребити
Коментари Харесай

Пребиха и ограбиха Барнар Тапи и съпругата му

Ф ренският мултимилионер Барнар Тапи и брачната половинка му бяха пребити и ограбени в дома им, в нощта против неделя, оповестява БНР.

Те са били нападнати от четирима маскирани мъже малко след среднощ. Двойката е била сюрпризирана до момента в който спяла.

Крадците са отнесли бижута и два скъпи часовника. 78-годишният Тапи е съумял да се обади на съседите.



Той е отказал болнично лекуване, за разлика от жена му. Бернар Тапи страда от рак на стомаха и хранопровода.

Символ на обществения триумф през 80-те години на предишния век, той се впуска в политиката, става народен представител и министър.



Бивш притежател на "Адидас ", на медии и на футболния тим "Олимпик Марсилия " Тапи излежава пет месеца затвор за корупция и данъчни измами.

Сега води дело по аферата "Креди Лионе ". В центъра ѝ е съглашение за 400 милиона евро, присъдени на Тапи от частен трибунал.

Впоследствие през 2015 година, решението е анулирано и в този момент Тапи апелира.

Bernard Tapie: French tycoon and wife attacked in home
— BBC News (UK) (@BBCNews) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Млад публицист и жена му са поканени на банкет. Тя е предмет на всеобщо внимание, мъжете непрестанно я канят на танц. - Тя е очарователна… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПремиерът на северната ни съседка предвижда, че до края на юли в страната му може да има 10 млн. ваксинираниПоглеждаме към приятелите си и си даваме сметка, че въпреки да наподобяват все по този начин ужасно, към този момент са на по 30, 40 или 50 годиниБременната трябвало да бъде превозена от остров Зюлт до болницаЙорданският принц Хамза бе упрекнат в скрит план против своя полубрат и крал на Йордания Абдула ВториОбщата сума възлиза на над 3 млн. леваКой събра протестния избор и кой завоюва гласовете на най-младитеМетодът разрешава цялостен разбор на взетите пробиТелевизионен репортаж провокира полицейско разследванеТрафикът се контролира от полицаиДъщерята на Стив Ъруин - Бинди, показа очарователни фамилни фотоси на себе си, своя брачен партньор Чандлър и дребната Грейс, която се роди на 25 март 2021 г.Причината е отнето предимствоЗдравните специалисти споделят, че ще би трябвало да живеем с ковид всяка година, както живеем с грипаКакво промени английският вид на вирусаВ Германия от ден на ден хора се заразяват с ковид вкъщи или в учебните заведения и детските заведения. Къде най-често се предава инфекцията? Данните на института “Роберт Кох ” хвърлят светлина и по този въпрос.От РИК - Търговище ревизират случаяДамите ще би трябвало да преодолеят уплахата си от змииОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР