Ф ермерка от Германия реши да последва примера на собствените

...
Ф ермерка от Германия реши да последва примера на собствените
Коментари Харесай

Жена си имплантира чип, за да не забравя портфейла си

Ф ермерка от Германия реши да последва образеца на личните си домашни любимци и да вгради чипове под кожата си, оповестява вестник

С тяхна помощ Юлиана фон дер Ое отваря входната врата, заплаща покупки и включва компютъра.

Дамата се е решила на сходна стъпка поради разсеяността си – според думите й, с чиповете всекидневието й е станало по-лесно, а в бъдеще увери, че би желала да съхранява повече информация в софтуерното тяло под кожата си.

Drei Chips unter der Haut - Meine Hand ist jetzt eine Kreditkarte
— BILD (@BILD)
"Моята заплеснатост ме подтикна към решението да си вграждам микрочипове. Често забравях ключовете си и не можех да стигна до дома си, все си забравях портфейла ", споделя Юлиана.

"Процесът на имплантиране в действителност е релативно елементарен. Това се прави със спринцовка, игла, която се вкарва, сходно на даряването на кръв, и по-късно чипът просто се слага под кожата. Процедурата е релативно безболезнена и всичко се случва мигновено. Поставянето на различен имплант лишава повече време. За имплантирането на чипа за заплащане беше належащо да се изреже кожата малко, само че това също не е проблем ".

В момента чипът от банковата й карта не работи заради хематом. Но нормално, когато заплаща за покупки, той действа без проблем.

"Хората започнаха да ме гледат по-често в супермаркета и аз, несъмнено, виждам разнообразни реакции. Някои са изцяло удовлетворени и показва предпочитание неотложно да си вгради нещо сходно, само че има и такива, които споделят, че в никакъв случай не могат да си показват сходно нещо ", споделя фермерката.

Джулиана фон дер Ое усеща, че под кожата й има микрочипове, само че това не я тормози.

"Разбира се, виждам, че имам микрочипове, по-често докосвам тези места. Радвам се, че ги усещам, тъй като знам, че са останали на вярното място ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР