F-16 е на въоръжение в почти всички държави членки на

...
F-16 е на въоръжение в почти всички държави членки на
Коментари Харесай

Цветанов внуши, че Радев е корумпиран заради Грипен

F-16 е на въоръжение в съвсем всички страни членки на НАТО и има цялостната съгласуемост със качествата на отбраната на националната сигурност, както на България, по този начин и при присъединяване ни в взаимни интервенции с други страни членки на НАТО. " Това сподели в утринния блок на bTV заместник-председателят на ръководещата партия - Цветан Цветанов във връзка с договорката за нов изтребител.
Цветанов внуши, че президентът Румен Радев е подкупен поради " Грипен ", отговаряйки на въпроса на водещата Жени Марчева, в какво той упреква Радев, акцентирайки че в Словакия е имало митинги за подозрение в корупция, свързани с " Грипен ". " Тогава словашкото държавно управление анулира това си решение и сега завършват договорката за F-16 със Съединени американски щати. Нека всеки самичък си направи разбори и заключения за какво президентът Радев е толкоз огромен бранител от самото начало и по какъв начин завършиха покупко-продажбите в Чехия и Унгария. Не ми вменявайте сходни думи. Аз единствено споделям какви са обстоятелствата и събитията по покупко-продажбите в Чехия и Унгария, където имаше доста подозрения за корупция и неяснота ", сподели заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ.
Той посочи, че сега процедурата отива към финалната си част и е уверен, че в българския парламент ще бъде извършен " заслужен спор ", с цел да се вземе най-правилното решение.
Не се нарушават права на арестувани с новия закон
Относно изменението на Наказателно-процесуален кодекс, посредством което може да се забрани оповестението за задържане на лица, в период до 48 часа в случай че са пълнолетни и до 24 часа, в случай че са малолетни, Цветанов увери, че няма нарушение на отбраната на арестуваните.
" Има единствено отчасти ограничение за уведомяването, само че то е обвързвано с това, когато прокурорът реши, че има задоволително доказателства по оперативни информации, че може фактически да бъде осуетено следствието или да бъдат заличени някои от доказателствата ", изясни Цветан Цветанов. Именно по тази причина няма да се съобразим с ветото на президента Румен Радев, което е 12-то по ред, даде обещание той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР