Езикът на тялото е косвеният начин околните да разберат нашите

...
Езикът на тялото е косвеният начин околните да разберат нашите
Коментари Харесай

Език на тялото, който привлича! Как да накарате някого да желае да общува с вас

Езикът на тялото е косвеният метод близките да схванат нашите мисли, планове, цел на диалога, който водим. Несъзнателно вършим жестове, които подсказват какво се крие вътре в нас. Когато харесваме индивида, с който приказваме, езикът на тялото ни се трансформира под вътрешната диктовка на душeвността.

Как езикът на тялото усъвършенства връзката?
Така езикът на тялото ни може да помогне да се сближим с хората, да притеглим обект на интимни стремежи от наша страна или да ни изиграе неприятна смешка, отблъсквайки близките. Всичко зависи от съзнателния надзор. След като узнаете кои жестове и детайли от езика на тялото притеглят другите, ще можете да ги прилагате сполучливо в връзката си.

Зрителен контакт
Очите са прозорец към душата. Когато застанете пред някого и отворите този „ прозорец “, той ще може да ви усети, да долови вълните на страстите и настройката ви. Директният зрителен контакт засвидетелства интерес и неприкритост в общуването. Ако харесвате някого и желаете той също да ви хареса, гледайте го, до момента в който говорите, без несъмнено да се втренчвате в него.

Оставете врата си да се вижда свободно
Според thelist.com, експерти по поведенческа логика на психиката считат, че мъжете биват по-привлечени от дами, чиито вратове се виждат добре. Носенето на облекла, които откриват шията, отмятането на косата оказват помощ за активиране на хормони на щастието, които притеглят.

Леки усмивки
Усмивката оказва помощ в общуването. Тя е удостоверение за предразположеност и привлекателност. Усмихвайте се леко с ъгълчетата на устните си, до момента в който водите прелестен диалог или се смейте намерено, когато обстановката допуска това. Смехът е един от ключовете към сполучлива връзка и доближаване.

Не кръстосвайте ръце
Усмивката и зрителният контакт не са най-мощните оръжия в езика на тялото. Разположението на ръцете също играе значима роля. Ако ги заключите в някаква форма пред тялото си, това автоматизирано изпраща сигнал на събеседника ви, че желаете диалогът да завърши по-бързо и по опция да не стига до по-голяма изчерпателност.

Докосване на ключицата
Основата на шията, където се намира ключицата, е част от женското тяло, която притегля мъжете. Добра тактика би било, в случай че откривате видимостта към врата си по време на диалог, като в същото време докосвате понякога основата на шията, а точно ключицата. Този жест демонстрира предразположеност.

Случайни докосвания
Когато без да желаете докосвате мъж или въобще човек, който харесвате, той ще забележи това. Докосването е поръчка за предпочитание за доближаване и нахлуване в по-дълбока фамилиарност без наложително това да е в смисъла на любовната фамилиарност. Приятелствата се зараждат по подобен метод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР