Езикът на омразата и антисемитизмът не съществуват там, където живее

...
Езикът на омразата и антисемитизмът не съществуват там, където живее
Коментари Харесай

Равин Менахем Марголин: Езикът на омразата и антисемитизмът не съществуват там, където живее логиката

Езикът на омразата и антисемитизмът не съществуват там, където живее логиката, сподели равин Менахем Марголин, ръководител на Европейската еврейска асоциация при откриването на интернационална конференция на тематика " STOP HATE SPEECH ".
 
Езикът на омразата и антисемитизмът не съществуват в щастливите съзнания, те порастват в съзнанието на хора, които не обичат себе си, уточни той. По думите му езикът на омразата процъфтява измежду хората, които не харесват себе си.
 
" Лесно е да мразиш евреите, тъй като някой политик ги е направил общ зложелател. Тези, които ненавиждат себе си, в случай че няма евреи, които да ненавиждат, ще ненавиждат някой различен ", означи равин Марголин. Според него омразата против евреите не е единствено ненавист против евреите. Тя идва от хора, в които живее омразата.
 
" И би трябвало да се постави завършек на това, тъй като то е опасност към обединена Европа ", счита ръководителят на Европейската еврейска асоциация. Според него методът да се преборим е да не разпространяваме ненавист.
 
 Главният прокурор Иван Гешев (вдясно) и равин Менахем Марголин, ръководител на Европейската еврейска асоциация Главният прокурор Иван Гешев (вдясно) и равин Менахем Марголин, ръководител на Европейската еврейска асоциация Източник: Zonanews
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР