Езикът е безобразен и почти винаги извън контекста. Няма говорене

...
Езикът е безобразен и почти винаги извън контекста. Няма говорене
Коментари Харесай

Цонев: Ще влезем в дългова криза, ако не бъде съставено редовно правителство

Езикът е възмутителен и съвсем постоянно отвън подтекста. Няма говорене за наболелите проблеми на хората, а виждаме персонални и партийно его. Проблемното поле на хората и на страната е толкоз огромно, че в последните 1-2 години се усещам неловко като политик, като една от аргументите това говорене. Това съобщи зам.- ръководителят на Движение за права и свободи Йордан Цонев в ефира на БТВ.

``Ако гледаме действително по какъв начин са нещата, би трябвало доста елементарно да се сформира кабинет. В изискванията на война на 400 км от нас и икономическа рецесия ни би трябвало евроатлантическо болшинство. Вместо това какво гледахме? Как звучи един министър-председател да споделя, че няма да се коалира с някогашен министър председател, тъй като бил подкупен? На мен това ми звучи извънредно грозно, тъй като е работа на правосъдната система да споделя кой е корумпиран``, разясни Цонев.

По думите му би трябвало да се промени тона и да седне на масата на договаряния без условия и без клишета.

Той уточни, че в случай че не бъде формирано постоянно държавно управление след вота на 2 април, " ще влезем в дългова рецесия и ще стане още по-лошо ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР