Езерото в лесопарка Липник“ край Русе ще бъде домакин на

...
Езерото в лесопарка Липник“ край Русе ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Любители-въдичари „ще зареждат батерии“ на риболовен фестивал край Русе

Езерото в лесопарка „ Липник “ край Русе ще бъде хазаин на рибарски фестивал за любители- въдичари. Празничното събитие ще се състои на 21 и 22 септември, оповестяват уредниците от българо-румънската фондация „ Идеин развиване “.
Предварителна регистрация за присъединяване в риболовните надпревари за дами и деца може да се направи на www.fishingfestival.eu или на 00359 884 919 870. Регистрацията за присъединяване в съревнование за мъже към този момент е завършила.
Началото на конкуренцията за мъже ще бъде на 21 септември в 9 часа на стената на Гребна база. В 11 ч. стартира надпреварата за дами и деца. Финалът е избран за 17 ч.
На феста ще има ревю на риболовни артикули, био храни и дегустация на рибни специалитети, както и осведомителни сесии свързани с риболовната активност за участниците, занимания за деца - направа на хартиени лодки, занаяти/практически действия и други
Ще бъде показана и електрона платформа, която е в развой на разработване. Тя ще оказва помощ в избора на най-хубавите и обичани места за лов на риба по поречието на река Дунав. Адаптирана е и като приложение за мобилни телефони. Фестивалът се провежда по европейския план „ Любителски лов на риба по Дунав: Дунавски риболовни направления ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР