Ейвъри Брадли обяви, че няма да бъде на разположение на

...
Ейвъри Брадли обяви, че няма да бъде на разположение на
Коментари Харесай

Айвъри Брадли няма да играе при рестарта на сезона в в НБА

Ейвъри Брадли разгласи, че няма да бъде разполагаем на Лос Анджелис Лейкърс при подновяването на сезона в края на идващия месец.

Титулярният гард Брадли ще остане отвън групата на водача в Западната конференция на Националната баскетболна асоциация за предсезонния лагер в Орландо от 11 до 29 юли преди рестарта на сезона.

Кампанията беше прекратена на 12 март поради пандемията от ковид, а играчът е обезпокоен за здравето на 6-годишния си наследник Лайъм, който има респираторни проблеми и не желае да рискува.

" Отдаден съм на Лейкърс и на съотборниците ми, само че аз главно играя баскетбол поради фамилията ми. Затова сега не мога да си показва да взема решение, което може да заплаши здравето на най-близките ни, даже да има най-малък риск за това ", съобщи баскетболистът, който има три деца.

" Ще употребявам времето отвън играта, с цел да се съсредоточвам върху организирането на планове, които да оказват помощ за подсилване на общността към мен ", сподели още той.

29-годишният Брадли има междинни индикатори от 8.6 точки, 2.3 битки в 49 мача за Лейкърс през този сезон. Той пропусна 13 срещи през ноември и декември поради контузия на крайници.

Гардът ще загуби към 650 хиляди $ от заплати поради отхвърли си да играе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР