Ейре загуби дебютната си квалификация за Евро 2024 у дома

...
Ейре загуби дебютната си квалификация за Евро 2024 у дома
Коментари Харесай

Селекционерът на Ейре: Можеше да избегнем загубата

Ейре загуби дебютната си подготовка за Евро 2024 вкъщи против международния вицешампион Франция, само че се бори безстрашно и пропусна да вземе освен това от този мач. Селекционерът на тима Стивън Кени видя това и не пропусна да похвали играчите си след края на мача.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Не допуснахме други рискови положения пред нашата врата до гола и когато той пристигна, това беше в действителност разочароващо. Резервите ни повлияха добре и играхме мощно в последните 15 минути и можеше да избегнем загубата, само че спасяването на техният вратар - Майк Менян, беше отвън този свят. Разочаровани сме, че не спечелихме най-малко точка “, разяснява Кени.

Ейре ще играе против Гърция и Гибралтар през юни в идващите си мачове от квалификационния цикъл. Тези мачове евентуално ще отговорят на въпроса дали ирландците ще могат да се борят с Франция и Нидерландия за първите две позиции в групата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР