Ейми Люби се присъединява към компанията като Channel Chief EvangelistЕйми

...
Ейми Люби се присъединява към компанията като Channel Chief EvangelistЕйми
Коментари Харесай

Acronis обяви ново ключово назначение

Ейми Люби се причислява към компанията като Channel Chief Evangelist

Ейми Люби се причислява към Acronis с богат опит в работата с снабдители на ИТ услуги
(снимка: C41 Photography / предоставена от Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis притегли Ейми Люби, почитан експерт в общността на доставчиците на ИТ услуги, на позицията Channel Chief Evangelist. В новата си роля Ейми ще демонстрира на доставчиците на услуги по какъв начин прибавянето на решения за киберзащита към портфолиото им оказва помощ за разгръщане на техния бизнес.

Ейми Люби има богат опит в развиването на стратегии за продажби и привличане на снабдители на ИТ услуги. Притежава висока техническа експертиза и знания за бързо развиващия се световен пазар за ръководство на облачни услуги и услуги за сигурност. Тя е работила в доставчика на IoT услуги Carnegie Technologies и е заемала управнически позиции в Sinefa, Trend Micro и Synnex Corporation.
още по тематиката
Като член на екипа за продуктов маркетинг на Acronis, една от първите задания на Люби ще бъде въвеждането на доставчиците на услуги в Acronis Cyber Protect Cloud, което е от значително значение за обслужването на разпръсната, отдалечена инфраструктура. Те ще могат да оферират сериозни услуги за помагане на клиентите в процеса на оправянето им с последствията от пандемията COVID-19.

Acronis Cyber Protect Cloud е изцяло решение, което сплотява киберзащита посредством консолидиране на бекъп, възобновяване след срив, основана на изкуствен интелект отбрана от злоумишлен програмен продукт, отдалечена помощ и сигурност в  единствено един инструмент.

Резултатът е по-висока доходност, по-лесно съблюдаване на SLA (споразумения за равнище на обслужване), по-голям надзор на разноските и висока продуктивност – всичко това без да се постанова на доставчиците на услуги да наемат скъпи експерти по сигурността.

„ Необходимостта, която изпитва общността на доставчиците на услуги, във връзка с фрапантното възобновяване на продуктите и услугите, в никакъв случай не е била по-остра или неотложна от сегашния миг, поради големия прогрес в киберзащитата ”, разяснява Ейми Люби.

По нейните думи, доставчиците на ИТ услуги в този момент имат голяма опция да засилят предложенията си за киберзащита. Това ще им разреши да усилят приходите и да понижат разноските си, да опростят лицензирането и да се трансфорат в „ незаместим сътрудник за своите клиенти ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР