Ейми и Грег са модерна двойка. Те обичат да променят

...
Ейми и Грег са модерна двойка. Те обичат да променят
Коментари Харесай

Миниатюрен, но много уютен: как една двойка живее в този дом

Ейми и Грег са съвременна двойка. Те обичат да трансформират живота си, не им харесва да стоят прекомерно дълго на едно и също място. Когато схващат, че могат да живеят в доста дребен дом, те прегръщат концепцията доста бързо.

Ентусиазирани, двамата стартират да разучават повече за минимализма. Двамата живеят в къщичката дружно с детето им в Куинсланд, Австралия. Дългият прозорец в кухнята е център в къщичката им.

Той ги кара да се усещат, като че ли са постоянно измежду природата. 

Виж още:

Къщичката е извънредно функционална, макар размерите си. 

В дневната си имат огромен и комфортен диван, който има място за предпазване на движимости, само че и се разтяга, в случай че имат посетители. Кухнята е задоволително светла и просторна, с цел да могат да подготвят храната си умерено и комфортно.

Стълбите, водещи към спалнята на Ейми и Грег, са мултифункционални. 

Виж още:

Те са също и шкафове, с цел да събират още разнообразни движимости в тях. Всяко пространство е изчислено до милиметри, с цел да бъде оптимално комфортно и работещо за удобството на младото семейство.

Домът е паркиран на доста комфортно място. Те имат и задоволително огромна градина, в която отглеждат зеленчуци. 

Освен на хубаво място с двор, къщичката разполага и с дребна веранда, която е чудесна и задоволително огромна, че на нея фамилията да прекарва сантиментални вечери.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР