Ейбар и Депортиво Ла Коруня откриха програмата в неделния ден

...
Ейбар и Депортиво Ла Коруня откриха програмата в неделния ден
Коментари Харесай

Тежка скука в битката около дъното на Ла Лига

Ейбар и Депортиво Ла Коруня откриха програмата в неделния ден от кръга в Примера дивисион. Залогът на дуела беше толкоз сериозен и за двата отбора, че те се вкопчиха в люта борба, в която задачата им беше да не бъркат.

И от това пострада качеството на футбола. Чистите положения пред двамата вратари на процедура липсваха и по тази причина напълно разумно дуелът приключи наедно 0:0. Той се игра пред единствено 5000 фенове на стадиона на Ейбар.

В целия дуел имаше единствено пет точни удара към двете порти, при които и двамата вратари се оправиха уместно и отразиха заплахите. Повечето шансове бяха за домакините, само че Серхио Енрич, Гонсало Ескаланте не бяха точни за тях.

Федерико Валверде имаше най-хубавата опция за Ла Коруня, само че и той не откри задачата, като в последна сметка попадения по този начин и нямаше и двата отбора заслужиха по точка в тази борба малко над рисковата зона.

Най-чистата обстановка в мача пристигна в последните секунди на продължението. Тогава Серхио Енрич означи гол за Ейбар, само че той беше анулиран поради засада и малко по-късно съдията свири завършек на дуела.

След този процес Депортиво Ла Коруня събра 8 точки на 15-та позиция, до момента в който Ейбар е на мястото под него със 7 точки в актива. Последният под чертата е Лас Палмас с 6 точки, само че на островитяните им следва мачът със Селта от 8-ия кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР