Ей така, както си лежите под, върху, пред тялото на

...
Ей така, както си лежите под, върху, пред тялото на
Коментари Харесай

Само за палавници: Странният случай на женския оргазъм

Ей по този начин, както си лежите под, върху, пред тялото на колегата си, в главата ви се блъскат въпроси, свързани с Големия гърмеж. Онзи, който може би този път ще ви споходи. Колко още ми би трябвало, с цел да свърша? Коя позиция ще ми помогне по-бързо и въобще да получа оргазъм? Възможно ли е всякога, когато върша секс, да викам от наслаждение? Питания, на които отговорите може би се крият в идващите редове.

Оргазъм на зърна
Да, има и подобен. Някои дами оргазмират, когато любовникът им подтиква единствено зърната. Тогава се отделя окситоцин – същият химикал, който предизвиква контракции на уретрата и вагината по време на оргазъм. Усукването на зърната води до увеличение на кръвния поток към гениталиите, което е допустимо да отключи началото на зърнен оргазъм.

Предиграта е един от чалъмите
Колкото повече целуване и глезене, толкоз повече кръв на верните места. Нещо, което ще направи женствеността ви още по-осезаема. Трябват ви сред 10-20 минути стимулация, с цел да достигнете до кулминационната точка.

Само 20 секунди?! Стига толкоз!
Ако мислите, че ви би трябвало цяла безкрайност, с цел да стигнете до върха, а той трае единствено няколко секунди, да знаете, че не сте доста положителни по математика. Средното времетраене на оргазма е 20 секунди, като по това време имате ритмични контракции на всеки 0,08 секунди. Може да ги извършите по-осезаеми, в случай че практикувате кегел извършения сред тях.

Роди ме, мамо, с оргазъм
Колкото и да е необичайно, раждането от време на време може да е по-приятно, в сравнение с е в действителност. Не е изключено, до момента в който бебето си проправя път през родовите пътища, да допре някои сакрални точки, които да ви накарат да стенете. Не от болежка, а от наслаждение, което ще направи родилната зала едно много забавно място.

Колкото по-шумни, толкоз по-як кеф
Оказва се, че по-високите децибели по време на сексуален акт, може да ви снабдят с по-качествен оргазъм. Тантричният секс ни учи, че в случай че произвеждаме по-високи ноти, това довежда полова сила в гръдния ни панер, гърлото и главата, което сигурно няма да ни свърши оргазмена работа. Така че идващия път не вийте като развалена соц кола за спешна помощ, ами бъдете по-пестеливи на звук в креват Това ще направи гениталиите ви по-радостни.

Оргазъм иде от горица
Да свършиш по време на сън, придава нов смисъл на пожеланието за „ лека нощ”. По време на РЕМ съня, цикълът, където най-често се случват сънищата, потокът на кръв към вагината ни се усилва, което е причина да изпитаме оргазъм, до момента в който спим.

Йогазъм
Да, звучи необичайно, само че в случай че легнете по стомах и сложите дланите си, допрени на земята, в профил на гръдния си панер, може и да е начало на предстоящ оргазъм. Докато вдишвате, направете лицева опора, само че без да отделяте таза от земята. Дръжте краката си събрани и мукулите на задника стегнати. Задръжте в тази поза сред 7 и 10 вдишвания и издишвания. Направете го в границите на три серии. Запознатите с йогата подсигуряват оргазъм.

60% от дамите може да симулират толкоз добре оргазъм, че премията „ Оскар” в порноиндустрията в забрадка им е вързана. 59% от господата пък са тотално самонадеяни, потвърждавайки, че може да разпознаят по кое време една жена изживява подправен оргазъм. Горките разбирачи!

Процентът на оргазъм при дамите, които имат връзка, е по-голям от тези, които преди малко вършат секс с разнообразни сътрудници.

Средно сред 10-15% от дамите са аноргазми – физически е невероятно да стигнат до кулминационна точка.

Оргазмът става по-добър с годините. Жените след 40-годишна възраст са много по-сексуално задоволени от по-младите си посестрими.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР